Sme pri Vás pri dôležitých rozhodnutiach.
Vyhľadávanie
V ponuke je 26 nehnuteľností.
Exkluzívny 3 izbový byt s veľkou terasou a nádherným výhľadom, Bratislava - Staré Mesto
Cena:
1 700,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Námestie 1. mája
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 76 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 7
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: jur11
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

AFYreal Vám ponúka na prenájom exkluzívny 3 izbový byt s veľkou zastrešenou terasou a nádherným výhľadom v bytovom komplexe Kesselbauer. Novostavba Kesselbauer v samotnom centre Bratislavy sa nachádza v obklopení parkov, obchodov, reštaurácií, kaviarní, divadiel a ďalších možností spoločenského a kultúrneho vyžitia.
Presvetlený a praktický byt s celkovou výmerou 132m2 pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kompletne vybavenou kuchynskou linkou a zabudovanými spotrebičmi. Priestranná spálňa a druhá izba ktorá môže byť pracovňou, alebo druhou spálňou majú každá samostatný vstup na spoločný balkón ktorý Vám ponúka výhľad na Bratislavský hrad, či kopce Karpát.
Skutočným bonbónikom a čerešničkou na torte je však veľká zastrešená terasa s výhľadom na scenériu Karpát a časti Starého mesta. Tento výhľad budete milovať. Kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta s bidetom a veľký šatník prakticky dopĺňajú tento príjemný a praktický byt s exkluzívnou terasou.
Ak hľadáte bývanie v samotnom centre mesta a nechcete byť uzavretý múrmi, ale chcete mesto aj počuť a cítiť ako žije svojím každodenným životom, tento byt je presne pre Vás! A keďže stále platí, že je lepšie raz vidieť ako sto krát čítať či počuť, neváhajte ma kontaktovať na +421 910 588 722, alebo na gresso-ZVNC-afyreal.sk. Teším sa na stretnutie.
Juraj Greššo - realitný maklér AFYreal.
K bytu prislúcha jedno parkovacie státie s možnosťou doplatiť si ešte jedno.

Maklér:

makler
Juraj Greššo
+421 910 588 722

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.